Як вам наш новый дизайн?
Результати
Консультант

Поставте запитання
Головна »Новини»Новини ринку

Новини ринку

26.07.2012 Відкриті інвестиційні фонди у червні: на що сподіваються керуючі активами

Після травневого провалу ринків та відчутного падіння вартості активів, скористатися позивною динамікою ринку у червні вдалося чверті  українських відкритих інститутів спільного інвестування. Завдяки позитивним результатам роботи 10 фондів, здебільшого зі збалансованими стратегіями, середній показник доходності сектору відкритих ІСІ хоча й залишився з мінусом, проте суттєво поліпшився: з -8,16% у травні до -1,81% у червні. Це безумовно демонструє прагнення керуючих фондами вберегти інвестиції своїх клієнтів від обезцінення.... »

26.07.2012 Професійне управління активами: активний пошук ефективних ідей для розвитку спільного інвестування триває

З 14 по 17 червня 2012 р. у Закарпатській області на базі туристичного комплексу «Воєводино» проходила XXVІ науково-практична конференція Української асоціації інвестиційного бізнесу «Професійне управління активами». Вона зібрала представників НКЦПФР, НКРРФП, Міністерства фінансів України, компаній з управління активами - членів УАІБ, Національного банку України, Державної іпотечної установи, Аудиторської палати України, рейтингового агентства та агентства у зв’язках з інвесторами.... »

26.07.2012 Сколько теряет бизнес из-за киберпреступности?

Согласно результатам опроса State of Information Survey, компании тратят около ,1 триллиона на хранение деловой информации.... »

18.05.2012 Законопроект о защите участников ИСИ принят в первом чтении

Вчера ВР приняла в первом чтении за основу законопроект № 10087 относительно защиты имущественных интересов участников срочных ИСИ.... »

18.05.2012 Выход на биржу компании Facebook принесет ее нынешним владельцам свыше млрд. наличными

Ажиотаж по поводу выхода первичного размещения акций самой популярной социальной сети мира позволил ее собственникам увеличить число выставляемых на продажу акций на 25% — до 421,2 млн. штук. Эксперты прогнозируют, что акционерам Facebook удастся привлечь от млрд. до ,5 млрд.... »

 «  1  2  3  4  5  6  »