Як вам наш новый дизайн?
Результати
Консультант

Поставте запитання
Головна »Новини»Новини ринку

Новини ринку

28.09.2012 "Ренессанс Капитал" решил отказаться от лицензии торговца ценными бумагами в Украине

ООО "Ренессанс Капитал" (Киев), подразделение международной инвестиционной группы "Ренессанс Групп", подала в Национальную комиссию по ценным бумагам и фондовому рынку Украины документы на аннулирование лицензии на право осуществления деятельности торговца ценными бумагами и хранителя.... »

22.08.2012 Другий рівень пенсійного забезпечення запровадять у 2014 році

Українці не зароблятимуть на пенсійних відрахуваннях ще мінімум півтора року. Другий рівень пенсійного забезпечення запровадять не раніше 2014-го. Зробити це нині заважає - нестабільність економічного розвитку в світі та дефіцит Пенсійного фонду.... »

22.08.2012 Зараз в Україні діє лише другий рівень пенсійного забезпечення

Частина грошей до недержавного пенсійного фонду, частину - на зберігання у банку. Так про власну старість дбають у багатьох європейських країнах. В нас же система інша. Українці практично не відкладають грошей собі на старість. Ми несемо гроші до державного Пенсійного фонду, а той відразу роздає його нинішнім пенсіонерам. І Лише одиниці із нас несуть гроші  до недержавних пенсійних фондів чи купують спеціальні програми страхування.... »

22.08.2012 НКЦБФР обезопасит деятельность пенсионных фондов

НКЦБФР (Национальная комиссия по ценным бумагам и фондовому рынку) одобрила проект решения "Об определении оснований выдачи распоряжения Национальной комиссией по ценным бумагам и фондовому рынку хранителю пенсионного фонда". Соответствующий документ был одобрен на очередном заседании регулятора, которое состоялось 2 августа 2012 года, сообщает пресс-служба ведомства.... »

22.08.2012 Допоможи собі сам. Як накопичити пенсію через недержавний пенсійний фонд

Допоможи собі сам. Як накопичити пенсію через недержавний пенсійний фонд ... »

  1  2  3  4  5  6  »